Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

EKO SQUARE Кош за разделно събиране на отпадъци 90 литра

EKO SQUARE Кош за разделно събиране на отпадъци 90 литра
ВАЖНО! Посочените цени не включват такса за доставка
EKO SQUARE Кош за разделно събиране на отпадъци 90 литра
Метален кош EKO SQUARE за селективно събиране на отпадъци 90 литраСтанете част от устойчивото развитие и се погрижете за околната среда с метален кош за селективно събиране на отпадъци 90 литра. Създаден, за да улесни рециклирането, този стилен и функционален кош е идеалното допълнение към вашия дом, офис, училище или обществено пространство.Уникални характеристики на кошаНашата линия EKO SQUARE е продукт, създаден с мисъл за екологията и опазването на природата. Кошът за отпадъци ... Read More
226.00 лв.
Без ДДС: 188.33 лв.

Метален кош EKO SQUARE за селективно събиране на отпадъци 90 литра 

Станете част от устойчивото развитие и се погрижете за околната среда с метален кош за селективно събиране на отпадъци 90 литра. Създаден, за да улесни рециклирането, този стилен и функционален кош е идеалното допълнение към вашия дом, офис, училище или обществено пространство.

Уникални характеристики на коша 

Нашата линия EKO SQUARE е продукт, създаден с мисъл за екологията и опазването на природата. Кошът за отпадъци е оборудван с капак и удобен отвор за поставяне, а цветното му кодиране улеснява селективното събиране на отпадъците. Включените етикети за хартия, пластмаса и метал, стъкло, био и смесени отпадъци улесняват бързото и точно сортиране на рециклирани материали.

Изработен от висококачествена стомана с органично покритие, кошът за отпадъци ECO SQUARE се характеризира с дълъг експлоатационен живот. Устойчивостта на механични повреди гарантира, че вашата инвестиция в устойчиво развитие ще бъде дългосрочна. Допълнителна нехлъзгаща се гумена основа осигурява стабилност и предотвратява скъпоструващи инциденти.

Гъвкавост на приложението

С ширина от 36 см и капацитет от 90 литра, EKO SQUARE е идеален както за вътрешни, така и за външни пространства. Можете да го поставите в компании, платформи, летища, имоти и училища, демонстрирайки своя ангажимент към околната среда и осигурявайки лесен достъп до рециклиране за хората около вас.

Дизайн, комбиниран с издръжливост

Не само функционален, но и модерен дизайн кошът EKO SQUARE за селективно събиране на отпадъци ще се впише перфектно във всяка среда. Елегантността на дизайна му допринася за визуалния ред и култура на пространството, в което е поставен.

С металния кош за селективно събиране на отпадъци EKO SQUARE 90l избирате не само устойчиво развитие, но и висока функционалност, издръжливост и стил. Това е инвестиция в бъдещето, която ще бъде от полза както за вас, така и за планетата. Поставете го във вашето пространство и улеснете всички да тръгнат по зелената пътека!

Ако търсите практично и солидно решение в областта на рециклирането, коша за селективно събиране на отпадъци EKO SQUARE 90l ще бъде най-добрият избор.  

Appendings colorBLUE RAL 5002
Capacity90.00 L
ColourGRAY RAL9006
Height69.00 cm
Index118C
Length36.00 cm
Weight8.00 kg
Width36.00 cm

Уважаеми клиенти,

След направена от Вас поръчка наш търговец ще се свърже с Вас, за да уточни наличностите, срока и начина на доставка.

Опции за доставка:

  • куриерска фирма до офис или адрес
  • товарен транспорт
  • взимане на място от нашия склад

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.

Уважаеми клиенти,

Всички поръчки направени от онлайн магазина могат да бъдат запалетени по следните начини:

  • Банков път - авансово с проформа фактура
  • Наложен платеж - при доставка
  • При взимане от наш склад, може да платите намясто в нашия офис

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.