Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

EKO SQUARE Кош за събиране на отпадъци от неръждаема стомана 60 л.

EKO SQUARE Кош за събиране на отпадъци от неръждаема стомана 60 л.
ВАЖНО! Посочените цени не включват такса за доставка
EKO SQUARE Кош за събиране на отпадъци от неръждаема стомана 60 л.
Металния кош ECO SQUARE PRESTIGE с капацитет от 60 литра за селективно събиране на отпадъциВ днешния свят, където устойчивостта е нещо повече от просто важен избор, кошът за отпадъци ECO SQUARE PRESTIGE е перфектната комбинация от функционалност и стил. Създаден да издържи изпитанието на времето, този 60-литров кош за боклук от неръждаема стомана е израз на нашия ангажимент за опазване на планетата и модерното обзавеждане на дома.Иновации и устойчиво развитие в едноКошът за раз... Read More
186.00 лв.
Без ДДС: 155.00 лв.

Металния кош ECO SQUARE PRESTIGE с капацитет от 60 литра за селективно събиране на отпадъци

В днешния свят, където устойчивостта е нещо повече от просто важен избор, кошът за отпадъци ECO SQUARE PRESTIGE е перфектната комбинация от функционалност и стил. Създаден да издържи изпитанието на времето, този 60-литров кош за боклук от неръждаема стомана е израз на нашия ангажимент за опазване на планетата и модерното обзавеждане на дома.

Иновации и устойчиво развитие в едно

Кошът за разделен боклук EKO SQUARE PRESTIGE е проектиран с акцент върху надеждността и визията. Изработен изцяло от висококачествена неръждаема стомана, той не само се вписва перфектно във вашия интериор, но и гарантира изключителна издръжливост. Без значение дали ще го поставите у дома или в офиса, той веднага ще се превърне в елегантен акцент в стаята.

Лесно за повишаване на екологичното съзнание

С капацитет от 60 литра металния кош е достатъчно голям за събиране на различни видове отпадъци, като същевременно запазва компактни размери 30 см ширина и 69 см височина. Селективното събиране е улеснено благодарение на цветни капаци и стикери, които отговарят на международните стандарти и позволяват бързо идентифициране на отделните видове отпадъци.

Дискретния вътрешен кош позволява лесно и хигиенично изпразване, без вдигане на тежести или загуба на време. Тази ефективност е допълнителна помощ при ежедневната грижа за околната среда.

Дизайн, който надхвърля времето

Този метален кош е много повече от обикновен кош за отпадъци. Това е конструктивен елемент, който е устойчив на времето и е пример за продукт, който внася функционалност и елегантност едновременно в пространството около вас.

Ключът към отговорния избор

Избирайки  металния кош за селективно събиране на отпадъци ECO SQUARE PRESTIGE, вие инвестирате в екологичен начин на живот, запазвайки стил и модерност. Не се отказвайте от естетиката в търсене на устойчиво развитие – благодарение на EKO SQUARE PRESTIGE имате и двете.

Превърнете отговорното, селективно събиране на отпадъци в изтънчена операция с EKO SQUARE PRESTIGE. Изберете тази икона на елегантност и устойчивост за вашия дом или офис и бъдете пример за съвременна грижа за околната среда.

 

Appendings colorGREEN RAL 6005
Capacity60.00 L
ColourSTAINLESS STEEL GLOSS
Height69.00 cm
Index127F
Length30.00 cm
Weight4.94 kg
Width30.00 cm

Уважаеми клиенти,

След направена от Вас поръчка наш търговец ще се свърже с Вас, за да уточни наличностите, срока и начина на доставка.

Опции за доставка:

  • куриерска фирма до офис или адрес
  • товарен транспорт
  • взимане на място от нашия склад

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.

Уважаеми клиенти,

Всички поръчки направени от онлайн магазина могат да бъдат запалетени по следните начини:

  • Банков път - авансово с проформа фактура
  • Наложен платеж - при доставка
  • При взимане от наш склад, може да платите намясто в нашия офис

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.