Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

EKO SQUARE Кош за събиране на отпадъци от неръждаема стомана 60 л.

EKO SQUARE Кош за събиране на отпадъци от неръждаема стомана 60 л.
ВАЖНО! Посочените цени не включват такса за доставка
EKO SQUARE Кош за събиране на отпадъци от неръждаема стомана 60 л.
Метален кош за отпадъци EKO SQUARE PRESTIGE 60 литраЛукс и издръжливост съчетани в едно с метален кош за отпадъци от неръждаема стомана EKO SQUARE PRESTIGE 60 л, която е не просто място за съхранение на боклук, а умело изработено допълнение към вашия дом или офис, който подчертава вашето уважение към околната среда и внимание към естетиката. Разглеждайки предимствата на този отличен продукт, става ясно, че неговата функционалност и дизайн вървят ръка за ръка.Устойчивост и елегантност... Read More
186.00 лв.
Без ДДС: 155.00 лв.

Метален кош за отпадъци EKO SQUARE PRESTIGE 60 литра

Лукс и издръжливост съчетани в едно с метален кош за отпадъци от неръждаема стомана EKO SQUARE PRESTIGE 60 л, която е не просто място за съхранение на боклук, а умело изработено допълнение към вашия дом или офис, който подчертава вашето уважение към околната среда и внимание към естетиката. Разглеждайки предимствата на този отличен продукт, става ясно, че неговата функционалност и дизайн вървят ръка за ръка.

Устойчивост и елегантност

Проектирана за дълготрайна употреба, този метален кош е изцяло изработена от висококачествена неръждаема стомана, която осигурява не само изключителна издръжливост, но и изтънчен външен вид, който пасва перфектно на всеки интериор. Неговият просторен капацитет от 60 литра позволява удобно събиране на различни видове отпадъци, а интелигентният дизайн подчертава неговия модерен характер.

Лесно селективно събиране на отпадъци

Кошът ECO SQUARE PRESTIGE е оборудван  с дискретно вътрешно кошче, което может лесно да се отстранява  и изпразват, което гарантира безпроблемна поддръжка. Комбинацията от цветни капаци и стикери улеснява разделянето на отпадъците в съответствие с приложимите стандарти за рециклиране, като същевременно гарантира удобство и защита на околната среда. С ширина от 30 см и височина от 69 см, този шедьовър лесно ще се побере във всяко пространство.

На първо място – екологично съзнателен избор

Избирайки ECO SQUARE PRESTIGE, вие правите съзнателен избор за подобряване на устойчивите практики у дома или на работното място. Вашето решение има значение - преобразете ежедневието си с аксесоар, който не само прави живота по-лесенно също има положителен принос за нашата бъдеща планета.

Открийте как метален кош за отпадъци EKO SQUARE PRESTIGE може да бъде не само практично допълнение, но и елемент, който отразява вашите ценности и ангажимент към устойчиво развитие

 

Appendings colorYELLOW RAL 1023
Capacity60.00 L
ColourSTAINLESS STEEL GLOSS
Height69.00 cm
Index127A
Length30.00 cm
Weight4.94 kg
Width30.00 cm

Уважаеми клиенти,

След направена от Вас поръчка наш търговец ще се свърже с Вас, за да уточни наличностите, срока и начина на доставка.

Опции за доставка:

  • куриерска фирма до офис или адрес
  • товарен транспорт
  • взимане на място от нашия склад

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.

Уважаеми клиенти,

Всички поръчки направени от онлайн магазина могат да бъдат запалетени по следните начини:

  • Банков път - авансово с проформа фактура
  • Наложен платеж - при доставка
  • При взимане от наш склад, може да платите намясто в нашия офис

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.